perjantai 7. kesäkuuta 2013

Aloituspostaus

Hei kaikille, päätin aloittaa bloggauksen vuosien muiden blogien lukemisen jälkeen. Olen Nora, 14-vuotias espoolainen. Saa nähdä, mitä tämä blogi tulee pitämään sisällään. Toivepostauksia saa pyytää ja kysymyksiä kysyä. Kuvia on tulossa. (:

Blogin nimestä vielä sen verran, että sanat ovat Hurtsin biisistä Better than love. Another lauseen alussa tuntui liian pitkältä, joten jätin sen pois. Sanomattakin on varmaan selvää, että Hurts on mulle tosi tärkee ja lempibändi tietenkin. (: Theon ääni, biisien monipuoliset melodiat ja tietenkin upeat sanoitukset jotenkin iskee muhun. :D

Ajattelin, että joskus voisin tehdä kirjapostauksen mulle tärkeistä kirjoista. Luvassa ei sitten ole pelkkiä massakirjoja, vaan muutamia vähemmän ehkä nuorten suosiossa olevia, mutta mun mielestä ihan huippuja kirjoja. Ja kenties jopa kuvien kera? Huomenna (tai siis tänään, nythän on yö) vois myös yrittää panostaa blogin ulkoasuun. (:


2 kommenttia:

 1. Sulla on jo hyviä ehdotuksia blogin muokkaamiseen. :) Ilmeisesti tykkäät kirjoista? :) Voisit tehdä vaikka kirja-arvosteluja kerran kuukaudessa tai jotain. Niitä ei monien blogeista löydy. :) Mutta ulkoasun muokkausta ja valokuvia, niin sillä pääset jo pitkälle. Tsemppiä! :)

  ♥: http://my--lullaby.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä. (: Ja joo, rakastan kirjoja. :D kirja-arvostelut kuulostaa hyvältä, kiitti ideasta! Katon myös sun blogin. (:
   Tänään myös panostan ulkoasuun, jos osaan. :D

   Poista